Opskrifter

Hjemmelavet agurkesalat med pinjekerner, ærter og et twist af hvidløg

Mandag, 22. juni 2009Opdateret 10. februarMadopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Hjemmelavet dansk tzatziki eller moderne agurkesalat? Det danske og græske køkken møder hinanden i denne sommervenlige opskrift. God til grillmad.
15 min
4 personer

(4-6 pers.)

2 agurker i flager
Salt og peber
2 dl cremefraich, græsk yoghurt eller Skyr
1 fed knust hvidløg
½ bdt. dild
50 g ristede pinjekerner
200 g bælgede ærter

Rør det hele sammen undtagen lidt af de ristede pinjekerner, der bruges til pynt. Serveres i skål til eller medbring i en plastboks.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Server den f.eks. sammen med...
Nem pate med pistacienødder

Prøv også...
Asparges med hasselnøddedressing
Spanskinspireret spidskål
Råsyltede agurker
Jordbærsalsa