Opskrifter

Hjemmelavet müsli

Søndag, 22. februar 2009af Redaktion
(20 portioner)500 g havregryn3 spsk. sirup75 g kokosmel50 g rosiner50 g hakkede abrikoser50 g tørrede tranebær50 g hakkede hasselnøddekerner50 g

(20 portioner)

500 g havregryn
3 spsk. sirup
75 g kokosmel
50 g rosiner
50 g hakkede abrikoser
50 g tørrede tranebær
50 g hakkede hasselnøddekerner
50 g solsikkekerner



Rist havregrynene på en pande med siruppen i 3-4 min. Hæld havregrynene ud på et stykke bagepapir og lad dem afkøle helt. Bland havregrynene med kokos, rosiner, abrikoser, tranebær, nødder og solsikkekerner og hæld müslien på glas eller i en lufttæt beholder, så müslien holder sig sprød. Server Müslien med mælk på eller som drys på ymer eller A38.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også ...
Femkornsgrød med musli
Havregrød