Opskrifter

Hjemmelavet mysli

Søndag, 10. januar 2010af Redaktion
Sundere og billigere end købeversionen - og så kan den varieres alt efter smag og behag

(20 portioner)

500 g havgryn
3 spsk. sirup
75 g kokosmel
50 g rosiner
50 g hakkede abrikoser
50 g tørrede tranebær
50 hakkede hasselnøddekerner
50 g solsikkekerner

Rist havregrynene på en pande med siruppen i 3-4 min. Hæld havregrynene ud på et stykke bagepapir og lad dem afkøle helt. Bland havregrynene med kokos, rosiner, abrikoser, tranebær, nødder, solsikkekerner og hæld myslien på glas eller i en lufttæt beholder, så myslien holder sig sprød. Server myslien med mælk på eller som drys på ymer eller A38.

Opskrift: Kristina Marckmann


Lav muffins med chokolade


Mere til morgenmaden...
Frisenborg morgenbrød
Morgenboller
Femkornsgrød med æble