Opskrifter
Julesnaps
Søndag, 13. november 2011 Søndag d. 13. november 2011 - Opskrift: Kristina MarckmannSøndag d. 13. november 2011 - Opskrift: Kristina Marckmann
Fyld den dejlige julesnaps med masser af god smag fra bl.a. vanilje, stjerneanis, lakridsrod og honning.
Det skal du bruge til julesnaps:
1 usprøjtet appelsin
½ vaniljestang
2 stjerneanis
6 cm lakridsrod
2 tsk. akaciehonning
2½ dl smagsneutral snaps (f.eks. Brøndum el. Blå Aalborg)
Prøv også: Lisbets julesnaps
Sådan laver du julesnaps
Riv det yderste skal af appelsinen med et juliennejern og pres saften fra.
Kom appelsinsaft og skal i en flaske sammen med den flækkede vaniljestang, stjerneanis, lakridsrod og honning.
Hæld snapsen over, luk til og lad den trække i mindst 14 dage.
Læs også: Hvilken snaps skal vi drikke?