(4 pers.)
20 min.
200 g risnudler eller 100 g pasta
½ dl fiskesovs (asiatisk)
2 spsk. sukker
2 spsk. chilisovs
Evt. 1 rød chili i skiver uden kerner
1 fed knust hvidløg
Saften af 2 lime
400 g kogt kalkun i strimler
1 agurk, skrællet og uden kerner i halvmåner
2 gulerødder i tændstikker
Lidt basilikum
Overhæld nudler med kogende vand efter instruktionen på pakken. Dræn, når de er klar, og vend i en blanding af fiskesovs, sukker, chilisovs, chili og hvidløg. Mens det er varmt: kom agurk, gulerødder, kalkun og krydderurter i nudlerne og vend rundt. Drys evt. med peanuts.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Krydrede ris med tranebær
Dampende varm rejesuppe
Chili-kartoffelsalat med rødløg og croutoner
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)