Kartoffelmad med Læsøhummer
(4 pers.)
16 hummerhaler uden skal
20 g smør
12 kartofler
4 små, nye løg
8 supertynde skiver rugbrød
Salt og peber
1 pasteuriseret æggeblomme
1 dl majsolie
½ bundt dild
Olie til stegning af rugbrød
Skrab kartoflerne og kog dem møre i saltet vand. Afkøl dem. Steg hummerhalerne 30 sek. i smør, tag dem af panden og sautér tynde løgskiver i det samme smør. Pisk æggeblommen med salt og pisk olien i dråbevis til en mayonnaise. Kom finthakket dild i. Steg rugbrødsskiverne i olien. Anret kartoffelskiverne på tallerknerne, kom mayonnaise på og top med hummerhaler. Drys med sautérede løgringe. Stik rugbrødsskiverne ned i kartoflerne.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Jomfruhummere...
Persillesuppe med
jomfruhummere
Jomfruhummer-ris-
otto
Jomfruhummer med
brombær, svampe
og kålpuré
Grillede jomfruhum-
mere med pesto
Hummertårn
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)