Opskrifter
Persillesuppe med jomfruhummere
Lørdag, 21. juli 2012af Redaktion
Mums! En superlækker suppe
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/07/30-persillesuppe-med-jomfruhummere-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
16 kogte jomfruhummerhaler
1½ liter hønsebouillon
2 dl piskefløde
2 små bdt. persille
Salt og peber
Tilbehør
Brød
Kog bouillonen ind til det halve, tilsæt fløden. Blend persillen i lidt af suppen og kom det i suppen. Smag til med salt og peber og kom jomfruhummerhalerne i. Giv brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Jomfruhummere...
Kartoffelmad med
Læsøhummer
Jomfruhummer-ris-
otto
Jomfruhummer med
brombær, svampe
og kålpuré
Grillede jomfruhum-
mere med pesto
Hummertårn
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop