Ingredienser til marinerede peberfrugter
(4 pers.)
4 store peber-frugter i forskellige farver
Marinade
1 dl ekstra jomfruolie
1 spsk. vineddike
1 spsk. balsamico
1 fed hvidløg
Salt og peber
Pynt
1 lille løg
Tilbehør
Brød
Fremgangsmåde
Flæk peberfrugterne og fjern kernerne. Læg dem på en plade med bagepapir og sæt dem i en 225° varm ovn 15-18 min., til skindet begynder at løsne sig og bliver mørkt i kanten. Læg dem i en plastpose, til de er kolde. Pil skindet af og skær dem i strimler. Læg dem på et fad. Pisk marinaden sammen og hæld den over. Lad dem trække mindst 1 time. Hak løget og drys det over.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Vitello tonnato - kalv med tunsauce
Farserede peberfrugter
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)