(3-4 pers.)
20 min.
1 blomkål
3 æg
200 g rejer
1 bundt asparges (eller 200 g friske ærter)
Dressing
2 dl cremefraiche
1 dl mayonnaise
Salt og peber
1 tsk. sennep
2 spsk. tomatpuré
½ bundt hakket purløg
Tilbehør
Groft brød
Rør dressingen sammen undtaget purløg. Kog blomkålen i saltet vand i hel form i 10 min. Den skal være sprødmør. Kog mindre stykker af grønne asparges, hvis nederste stykke er fjernet. Dryp kålen godt af. Kog æggene smilende i 7 min. Hæld dressing over kålen og pynt med æg i halve, asparges, rejer og hakket purløg. Server med groft brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Perlebygsalat med rodfrugter
Forårssalat med stenbiderrogn
Amerikansk salattallerken
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)