Okseruller
Ingredienser til okseruller
(10 stk.)
400 g oksefilét
Salt og peber
1 bundt basilikum
35 g hel parmesan (eller grana)
50 g pinjekerner
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
10 cherrytomater
20 spinatblade
Tandstikker
Fremgangsmåde
Gnid kødet med salt og peber og brun det i lidt af olien på en pande 2-3 min. på hver side, så det lige får en stegekant. Afkøl og skær det i tynde skiver. Blend basilikum med parmesan, pinjekerner, halvdelen af olien og hvidløget. Læg 1-2 skiver af kødet ud og læg skyllede spinatblade på. Smør et pænt lag basilikumpesto på og læg en skyllet og halveret tomat på hver. Rul kødet sammen om fyldet og luk med en tandstik.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Saltet torsk med oliven (appetizer)
Sprøde hapser med champignon og bacon
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Appetitvækkere - til hygge og forkælelse
21 opskrifter på lækre appetizers og snacks, som du kan forkæle dine gæster med...