Orientalske quesadillas
(Snacks til 4 pers.)
200 g kyllingeinderfilet i strimler
½ spsk. fiskesauce
½ spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
½ tsk. stødt koriander
4 tortillabrød
1 lille gul el. rød peber
2 spsk. friskost naturel
1 dl mellemlagret revet ost
2 spsk. sød chilisauce
1 håndfuld rucola
Olie til stegning
TIP
• Brødene kan fyldes og stå klar et par timer til stegepanden.
• I Indien marinerer de ofte i yoghurt. Syren i yoghurt mørner og giver en frisk og syrlig smag.
Bland kyllingekødet i en skål med fiskesauce, citronsaft, sukker og koriander. Mariner 15 min. og dup kyllingen tør. Steg kyllingestrimlerne på en godt varm pande i lidt olie 4-5 min., til de er gennemstegte. Flæk peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tynde strimler. Smør et tyndt lag friskost på brødene og riv osten over. Fordel peberfrugt, kylling og rucola på 2 af brødene. Dryp chilisauce over og læg de sidste 2 brød over. Klem det lidt sammen og rist dem på begge sider på pande i lidt olie, til de er gyldne, og osten begynder at smelte. Skæres i trekanter og spises lune.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere med kylling?...
Kyllingefilet i persilleskorpe med svampekartofler
Tandorilår med coleslaw
Kyllingepirog