Tandorilår med coleslaw
(4 pers.)
4 store, hele kyllingelår
1 dl yoghurt
3 spsk. tandooripasta (karrypasta, findes bl.a. i SuperBrugsen)
2 spsk. rapsolie
1-2 tsk. friskrevet ingefær
1½ tsk. salt
Skær 2-3 snit i kyllingelårene. Bland yoghurt, tandooripasta, olie og ingefær i en plastpose. Læg lårene i, masser dem lidt og mariner mindst 30 min., gerne fra morgen til aften i køleskabet. Tag lårene ud af posen og dup dem let. Varm olie på en pande og brun dem på begge sider. Steg dem ca. 30 min. ved svag varme til de er gennemstegte. Vend ofte. Server med salaten og godt brød.
COLESLAW MED YOGHURT
(4 pers.)
250 g sommer- el. hvidkål
4 stilke bladselleri
1 stor gulerod
1 lille løg
Dressing
1 fed hvidløg
2 spsk. æblevineddike
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
1½ dl græsk yoghurt 10%
Groftkværnet peber
Rens grønsagerne og skær dem alle i fine strimler. Bland finthakket hvidløg, æbleeddike, sukker og salt og pisk yoghurten i. Smag til med peber. Bland grønsagerne med dressingen. Lad det trække en times tid.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Se her, hvis du er vild med kylling...
Kyllingefilet i persilleskorpe med svampekartofler
Orientalske quesadillas
Kyllingesnitsel med kartoffelsalat