(4 pers.)
30 min.
1 spsk. olivenolie
1 løg, hakket
300 g selleri renset og i større stykker
1 l grønsagsbouillon
4 modne pærer
Salt og peber
1 lille bdt. bredbladet persille
Tilbehør
Groft brød
Steg løget i olien i en tykbundet gryde. Kom selleri og bouillon ved og kog under låg ved svag varme i 20 min., til det er helt mørt. Skræl imens pærerne og fjern kernehusene. Hak dem groft. Kom dem i suppen de sidste 5 min. og blend. Hak persillen og drys den over den varme suppe, der er smagt til med salt og peber. Server med groft brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fiskesuppe med karry
Cremet aspargessuppe med kylling
Svampesuppe med hvidløgsmuslinger
Du kan finde mange flere supper her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)