Pizzasandwich med spinat og chorizo
(1 pers.)
(15 min. + 20 min i ovn)
100 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. groft salt
2 tsk. god olie
½ dl vand
1 spsk. koncentreret tomatpure
2 tsk. vand
1 tsk. tørret oregano
1 fed hvidløg
50 g chorizopølse i skiver
50 g revet ost
25 g spæde spinatblade
1 tomat i skiver
Bland mel, bagepulver, salt, olie og vand og ælt det sammen til en smidig dej. Rul den ud i en cirkel i ½ cm tykkelse. Bland tomatpuréen med vand, oregano og presset hvidløg og smør det ud på dejen. Fordel chorizo og ost på den ene halvdel af dejen og fold den anden halvdel over. Bag sandwichen ved 200° i 20 min. og server den fyldt med spinat og tomatskiver.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Krydret pizza
Rufler med varmrøget laks
Indbagt pizza med grønt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)