(2-3 pers)
Dej
10-15 g gær
3 dl vand
1 spsk. salt
1 tsk. olie
Ca. 600 g pizzamel
Fyld
1 fed pillet og hakket hvidløg
Olivenolie
1 dåse hakkede, flåede tomater
½ glas artiskokker i olie
1 kugle mozzarella
8 skiver lufttørret skinke
1 håndfuld rucolablade
Rør gæren ud i vand med salt og olie. Rør melet i og ælt længe. Lad hæve mindst 1 time eller gerne i køleskabet natten over. Rul ud til én stor pizza. Sauter hvidløg i olie og kom tomat ved. Blend, til det er jævnt. Smør det på dejen. Kom artiskokker i kvarte, ost i skiver og skinke på og dryp med olie. Bag ved 220° i 8-10 min. Drys rucola over.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Hurtig pizza med grønt
Rejesalat med nudler
Kylling i grøn basilikumkarry
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)