Quesadilla med chorizo
(4 stk.)
350 g kartofler
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
200 g god chorizopølse
1 spsk. frisk, hakket timian
4 tortilla
250 g revet cheddar
Skræl kartoflerne, skær dem i 1 cm store tern og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Skær løget i skiver, hak hvidløget og sauter det i olien, til de er bløde. Tilsæt chorizo i mindre stykker, kartoffeltern og timian og lad dem sautere med i et par min. Fordel fyldet og cheddaren på den ene halvdel af de 4 tortillaer og fold den anden halvdel over. Steg tortillaerne på en tør sliplet-pande ved middelhøj varme, til de er gyldne og sprøde. Server tortillaerne med en god tomatsalsa til (Find en god opskrift her...).
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
Tortillas med fisk og salsa
Wraps med thaikylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)