Opskrifter

Ravioli med tomat basilikumsovs

Lørdag, 18. september 2010af Redaktion
Lav dine egne ravioli

Pasta
2 dl durummel
2 dl hvedemel (gerne farina 00)
2 æg
Evt. lidt vand
Lidt mel til at ælte med


Fyld
300 g frisk spinat
50 g pinjekerner
150 g ricottaost
20 g smør
½ potte basilikum
250 g små tomater
50 g friskrevet parmesanost
Salt og peber

Begynd med pastaen, hvor man blander meltyperne og rører et æg ud ad gangen. Når dejen kan samles og ikke er for våd, ælter man den færdig ved at køre den gennem maskinen 8-10 gange. Dejen bliver glat og smidig ved denne proces. Så udruller man til tyndere plader, der skæres til og fyldes. Skyl den friske spinat og hak den fint. Rist pinjekernerne på en pande og bland dem med spinaten, osten og lidt salt. Læg en skefuld på hver skive pasta og luk sammen til halvmåner eller læg låg over som til fuldmåner. Kog 2 min. i saltet vand. Tag vandet fra og vend pastaerne i smeltet smør tilsat lidt kogevand. Kom halverede tomater i og lad simre i 3 min. Drys basilikum i ved servering.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Ravioli med gorgonzolasovs
Pasta med tigerejer og limesovs
Grissini