Opskrifter

Pasta med tigerrejer og limesovs

Onsdag, 28. juli 2010af Redaktion
Supernem ret til de travle hverdage

(2 pers.)
15 min.

250 g ravioli med ricottaost
300 g tigerrejer
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. olivenolie
150 g sukkerærter
150 g courgetter i tern
1½ dl fiskebouillon
1 spsk. hvedemel
1 æggeblommer
Saften af ½ lime
Salt og peber

Kog pastaen i letsaltet vand og svits rejerne sammen med hvidløg i olien. Skær sukkerærterne i mindre stykker og vend dem i rejerne sammen med courgetterne. Bland bouillon, mel, æggeblommer og limesaft i en gryde og lad det koge igennem under omrøring. Smag sovsen til med salt og peber og vend pastaen i sammen med rejerne. Server med et godt stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere hovedretter der kan tilberedes på under 30 minutter her

Find flere retter med skaldyr her...
Skaldyrslasagne
Muslingesuppe med rosmarin
Hvidløgsrejer med melon og mangosalat