Pasta med tigerrejer og limesovs
(2 pers.)
15 min.
250 g ravioli med ricottaost
300 g tigerrejer
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. olivenolie
150 g sukkerærter
150 g courgetter i tern
1½ dl fiskebouillon
1 spsk. hvedemel
1 æggeblommer
Saften af ½ lime
Salt og peber
Kog pastaen i letsaltet vand og svits rejerne sammen med hvidløg i olien. Skær sukkerærterne i mindre stykker og vend dem i rejerne sammen med courgetterne. Bland bouillon, mel, æggeblommer og limesaft i en gryde og lad det koge igennem under omrøring. Smag sovsen til med salt og peber og vend pastaen i sammen med rejerne. Server med et godt stykke brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere hovedretter der kan tilberedes på under 30 minutter her
Find flere retter med skaldyr her...
Skaldyrslasagne
Muslingesuppe med rosmarin
Hvidløgsrejer med melon og mangosalat