(4 pers.)
20 min.
2 løg
1 spsk. smør
3 spsk. mel
8 dl fiskebouillon
2 spsk. tomatpuré
200 g rejer
3 dl ærter
1 bdt. dild
2 spsk. cremefraiche 38%
2 dl fløde 9%
Salt og peber
Tilbehør
Brød
Hak løgene og svits dem i smørret, til de er blanke. Rør melet i og tilsæt bouillonen lidt efter lidt, mens der røres. Tilsæt tomatpuré og rejer og lad suppen småsimre i 2 min. Blend ærter og dild til en ensartet mos og rør den med cremefraiche. Hæld fløden i suppen og smag til med salt og peber. Server suppen med en skefuld ærtecreme i midten og et stykke groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find en masse suppeopskrifter her...
Find flere opskrifter her...
Sunde pakker med rejer
Løgsuppe med muslinger
Avocadomos med rejer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)