Skagentoast
(4 pers.)
200 g pillede rejer
Revet skal af ½ usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
1-1½ spsk. revet peberrod
½ dl snittet dild
100 g mayonnaise
Salt, peber
4 skiver toastbrød
Pynt
75 g stenbiderrogn
Dild
Citron
Hak 1/3 af rejerne groft. Bland hele og hakkede rejer, citron, peberrod og dild med mayonnaise. Smag til med salt og peber. Rist brødet og del skiverne diagonalt. Form rejesalaten med en fugtig ske og læg dem på asietter. Pynt med stenbiderrogn, dild og citron og læg brødet ved.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sandwichbolle med hønsesalat
Rugbrødssandwich med tunsalat
Kartoffelsalat med rygeost
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)