Små sole
500 g gulerødder
100 g yams
1 fed hvidløg
50 g revet cheddar
1 ds. tun i vand
2 æg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 gulerod til pynt
Skræl gulerod og yams, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra grønsagerne og mos dem. Bland mosen med presset hvidløg, cheddar, tun, æg, salt og peber og kom blandingen i små, smurte tærteforme eller kokotter.
Pynt med gulerod i tynde stave og bag dem ved 180° i 20 min.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sandwichbolle med hønsesalat
Pizzasnegle
Madmuffins
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)