Burgerboller
Ingredienser til burgerboller
(12 stk. burgerboller)
50 g gær
2½ dl vand
100 g smeltet smør
2 spsk. sukker
1 tsk. salt
150 g fuldkornsspelt
400 g mel
1 æg
2 spsk. sesam
Fremgangsmåde til burgerboller
Rør gæren ud i vandet og rør smør, sukker salt og fuldkornsspelt i. Tilsæt melet, ælt dejen godt sammen og lad den hæve i 30 min. Form dejen til burgerboller og sæt dem på en plade beklædt med bagepapir. Tryk dine burgerboller let flade og lad dem hæve tildækket i 1 time. Pensl med æg, drys med sesam og bag dine burgerboller ved 225° i 8-12 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fladbrød
Pitabrød
Burger og grovfritter
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)