Dej
225 g smør
225 g sukker
4 æg
Revet skal af 1 citron
225 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
250 g cremefraiche
Glasur
250 g flødeost
50 g smør
100 g sukker/flormelis
Revet skal af 1 ctiron
Saft af 1-1½ citron
Rør smør og sukker blødt. Rør et æg i ad gangen. Kom citronskal ved og sigt mel og bagepulver i dejen. Fold det i sammen med cremefraichen Kom dejen i en 23 cm smurt springform og bag ved 160° i 50-60 min.
Pisk alle ingredienserne til glasuren godt og smør det over kagen.
Lad den trække nogle timer, til den skal serveres.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Lav en lækker middag med:
Lune ostebrød først og
Kalveculotte med grønne peberkorn og tomater til hovedret
Flere gode kager...
Nøddemazarin-tærte
Banankage
Æblekage bagt i lag