Cookies med kokos
75 g blødt smør
50 g sukker
50 g havregryn
35 g mel
50 g hakket, mørk chokolade
50 g lys chokolade
2 spsk. ristet kokos
Rør smør, sukker, havregryn, mel og mørk chokolade sammen og tril blandingen til 8 kugler. Tryk kuglerne let flade på en plade beklædt med bagepapir og bag dem ved 180° i 10-15 min. Lad kagerne afkøle helt på en rist og smelt den lyse chokolade. Dyp halvdelen af hver kage i chokolade og drys med kokos.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Æblekage med grov crumble
Yankie kager
Gode småkager
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)