Opskrifter
Frøknækbrød
Søndag, 21. marts 2010af Redaktion
En portion giver 24 knækbrød, og de kan let holde sig sprøde i en kagedåse i et par dage
(24 stk.)
60 g havregryn
2 dl sesamfrø
2 dl hørfrø
120 g mel
60 g rugmel
2½ dl vand
1 dl olie
1 tsk. bagepulver
2½ tsk. salt
Rør alle ingredienserne sammen og del dejen i to portioner.
Hver portion rulles ud mellem to stykker bagepapir på en bageplade.
Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen for med en kniv, så dejpladen er delt i 12 tern.
Bag knækbrødene midterst i ovnen ved 200° i 15-20 min. til de er gyldne.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Mere lækkert bagværk...
Sigtebrød med spelt og bygmel
Æble-nøddebrød
Naanbrød