Kiks med havreklid
100 g havreklid
50 g rugmel
50 g hvedemel
20 g solsikkekerner
20 g sesamfrø
½ tsk. salt
½ tsk. bagepulver
2 spsk. olivenolie
2 dl vand
Bland alle de tørre ingredienser i en skål, tilsæt olien og rør vandet i lidt ad gangen. Læg dejen på en bageplade med bagepapir og rul den ud til en ca. 5 mm tyk firkant. Rids firkanten i 20 stykker, så kiksene er nemme at brække af efter bagningen, og bag dem midt i ovnen ved 200° varmluft i 20 min. Lad kiksene afkøle på en rist og opbevar dem i en kagedåse.
Bageopskrift: Birgitta Kristina Carlberg Perou
Find flere opskrifter her...
Koldhævede solboller
Groft hvedebrød
Grovbrød med æbler
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)