Opskrifter
Lynboller - Boller på under en time
Torsdag, 7. april 2011af Redaktion
Skønne boller der tager ca. 1 time at lave
Opskrift på boller
(9-10 stk.)
1 dl lun mælk
35 g gær
75 g smør
270 g hvedemel
1 spsk. sukker
¼ tsk. salt
1 æg
Pensling
Æg
Har du tid til mere end lynboller? Prøv vores langtidshævede boller
Rør gæren ud i mælken og smuldr smørret i melet. Tilsæt mælken, sukker, salt og æg. Slå dejen godt igennem og lad den hæve lunt tildækket 15 min. Form dejen til boller med en ske og sæt dem på plade med bagepapir. Efterhæver 15 min. og pensles med æg. Bag bollerne på midterrillen ca. 15 min. ved 200°.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen