Myslistænger
(50 stk.)
75 g tørrede abrikoser
50 g tørrede figner
100 g hasselnødder
50 g rosiner
400 g havregryn
50 g solsikkekerner
150 g smør
200 g sukker
200 g honning
Hak abrikoser, figner og hasselnødder groft og bland dem med rosiner, havregryn og solsikkekerner. Smelt smør, sukker og honning på en pande ved lav varme. Vend havregrynsblandingen i sukkermassen og bland godt. Hæld blandingen ud i en form på cirka 25 x 35 cm beklædt med bagepapir og pres den sammen. Bag muslimassen ved 175° i 20 min. og lad den afkøle let. Skær myslipladen ud i stykker på 2,5 x 5 cm og lad dem blive helt kolde.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels
Prøv også...
Bllige kokosmuffins
Stenkværnet hvedebrød
De gode ostekiks