Salte hørfrøkiks
(Ca. 45 kiks)
3 dl havregryn
2½ dl mel
1 dl hørfrø
1 tsk. bagepulver
1-1½ tsk. salt
½ spsk. sukker
100 g smør
1 dl letmælk
Bland havregryn, mel, hørfrø og bagepulver i en skål. Smelt smørret og hæld mælken i. Hæld væsken i de tørre ting og bland det til en dej. Lad den hvile 10 min. Rul dejen tyndt ud på bagepapir, ca. 3 mm. Prik dejen med en gaffel og skær den i tern på 5-6 cm. Bag kiksene midt i ovnen ved 175° ca. 18 min. Lad dem køle af på en bagerist.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Brød med urter
Grovbirkes
Kiks med havreklid
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)