Uppsalabrød
(70 stk.)
250 g mel
165 g smør
50 g sukker
1 knsp. hjortetaksalt
1½ spsk. rom
1 æggehvide til pensling
50 g kokosmel
Hak mel og smør sammen og bland sukker og hjortetaksalt i. Ælt dejen sammen med rommen og tril den til fingertykke stænger. Skær stængerne i 6 cm lange stykker og pensl med æggehvide. Rul stykkerne i kokosmel og bag dem ved 175° i 10-15 min.
Bageopskrift: Joan Svendsen
Springform i silikone
Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Små brombærkager
Harriets kaffekager
Anitas superkage
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)