Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-morgenmad
(1 portion)
2 hårdkogte æg
2 spsk. mayonnaise
Salt og peber
4 skiver kalkun
Salat
Tomat
Agurk
Ærteskud eller bønnespirer
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Fremgangsmåde
Hak æggene groft og bland dem med mayonnaise. Smag til med salt og peber. Rul kalkunskiverne til aflange ruller. Læg et salatblad i en lille skål sammen med agurkeskiver og tomatbåde. Anret æggesalaten og kalkunen i skålen. Top retten med ærteskud eller bønnespirer.
Læs også: 7 tip til sukkerafvæning
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
(link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-nødde-
brød med hindbær Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-muskel-
mysli Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød