(4 pers.)
25 min.
8 æg
300 g saltet kogeflæsk i tern
30 g smør
30 g mel
2 spsk. sennep (evt. den grove)
4 dl sødmælk
Salt og peber
Purløg
Kog æggene 7 min. (smilende). Rist tern af flæsk på pande og hæld fedtet fra. Afbag smør og mel og spæd med mælk. Kog igennem med salt og peber. Sluk og smag til med sennep. Kommes i et fad og læg halve æg i sovsen, drys med flæsketern og hakket purløg. Giv evt. rugbrød og øl til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Rugbrød
Rejesalat med mimose-æg
Rugbrødslommer med grøn æggesalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)