Kyllingesalat med mango og asparges
(2 pers.)
15 min.
300 g kogt kyllingekød
1 potte brøndkarse
1 lille hjertesalathoved
½ rødløg el. skalotteløg i tynde skiver
Salt og peber
1 stor mango
250 g grønne asparges
Fintrevet skal og saft af 1 ubehandlet citron
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. olivenolie
½ dl mynteblade
30 g smuldret fetaost
Tilbehør
Groft flutes
Snit løget i tynde skiver og bland med groft salt og citronsaft. Kog de grønne asparges, efter du har knækket enden af dem og skåret dem i store stykker. De skal koge 2-3 min. Skyl salat og brøndkarse, skræl mango og skær i skiver.
Bland mindre stykker kyllingekød med løg og citron, olivenolie rørt med sennep og citronskal. Kom de lune asparges op heri. Anret mango og salater på et fad og læg kyllingesalaten over. Drys med mynte og smuldret feta. Giv flutes til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FLOT RETROSTIL
Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hakkebøf med hyldeblomst
Kylling med bygkornsragout
Salat med kyllingelevertoast
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)