(8-10 pers.)
400 g optøet andelever
1 lille løg
Evt. 1 fed hvidløg
75 g smør
1 dl fløde
2 blade frisk salvie eller ½ tsk. tørrede
1 tsk. friske timianblade eller ½ tsk. tørrede
Ca. 1 tsk. salt
Kværnet peber
Tø andeleveren op og dup den tør. Fjern de små sener. Varm halvdelen af smørret på en pande og steg leveren 3-4 min. på hver side sammen med løg og hvidløg. Tag panden fra varmen og køl leveren lidt af. Kom den i blender sammen med resten af smørret, fløde, krydderurter, salt og peber. Kør til en fin puré og smag til. Kom moussen i en skål og stil den koldt. Den kan stå 2-3 dage i køleskabet. Server med cornichoner, sorte oliven eller syltede agurker.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Flere retter til julefrokostbordet...
Sennepssild med
karse
Marineret oksebryst
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Få tjek på al julemaden her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)