Opskrifter

Appelsinfromage med kokos

Mandag, 7. december 2009af Redaktion
Flot anrettet dessert - perfekt til julens mange fester

(4 pers.)
20 min. + 1 time på køl

3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
2 appelsiner
1 tsk. citronsaft
5 udblødte blade husblas
3 pasteuriserede æggehvider
1 dl piskefløde
50 g kokosmel
Flødeskum
Chokoladespåner


Pisk æggeblommer og sukker til lyst og luftigt skum. Pres forsigtigt saften af appelsinerne (gem skallerne) og bland den med citronsaft og husblas. Lun blandingen ganske let, til husblassen smelter. Pisk æggehviderne og fløden stive hver for sig. Pisk frugtsaften i æggesnapsen og vend først kokos, så æggehvider og sidst flødeskummet i. Fyld appelsinskallerne med fromage og stil dem køligt i mindst 1 time. Server appelsinfromagerne pyntet med flødeskum og drysset med chokoladespåner.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Flere julelækkerier...
Luksusrisengrød med abrikoskompot
Kandiserede æbler
Himmelske honningkager