(4 pers.)
20 min. + 2 timer i gryden
600 g skært oskekød til gryderet
2 spsk. hvedemel
2 spsk. olivenolie
50 g smør
1 rødløg, hakket
2 gulerødder, hakkede
½ selleriknold, hakket
250 g marksvampe i kvarte
2 porrer i ringe
1 tsk. paprika
½ l pilsner (lys type, evt. fadølstype)
Tilbehør
Kogte kartofler og hakket persille samt grøn salat
Vend kødet i mel, salt og peber. Brun i gryde i olie. Tag kødet op. Kom smørret ved og brun alle urter og svampe grundigt i 10 min. under omrøring. Kom kødet tilbage i gryden med paprika og øl. Fyld op med vand, så alt er dækket. Læg låg på og småkog i 1½ -2 timer. Kog kartoflerne og server til med drys af persille og giv også grøn salat til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find masser af retter med promiller i her...
Find flere opskrifter her...
Bankekød i øl med kartoffelmos
Braiseret kalveskank i øl med urter
Nakkekam i stegeso
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)