Opskrifter
Brændende kærlighed på spansk med chorizopølse og persille
Fredag, 20. maj 2016Opdateret 31. martsaf Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Du kender sikkert den klassiske brændende kærlighed, men har du prøvet en spansk version? Her er bacon og ristede løg skiftet ud med chorizopølse og persille.

30 min
4 personer
Brændende kærlighed på spansk
1¼ kg skrællekartofler
2 spsk. smør
2-3 dl mælk
Salt og peber
4 løg
2 spsk. olivenolie
200 g chorizopølser
1 bdt. persille
Fremgangsmåde
- Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem helt møre.
- Hæld vandet fra og mos dem med kartoffelmoser eller piskeris.
- Rør smør i mosen og spæd til med lun mælk, til mosen er blød. Smag til med salt og peber.
- Skær løgene i skiver og svits dem i olie på en pande, til de er lysebrune.
- Skær chorizoen i skiver og steg den sammen med løgene i ca. 10 min.
- Vend hakket persille med løg og pølser og anret blandingen oven på kartoffelmosen.
- Server brændende kærlighed som en hovedret eller som tilbehør til andre spanske delikatesser.

Hovedretter
Brændende kærlighed med bacon-svampe-topping

Hovedretter
Timianfrikadeller med grøn kartoffelsalat