Brøndkarseomelet
(1 pers.)
15 min.
2 store æg
1 spsk. cremefraiche 38% el. mascarpone
2 spsk. friskrevet parmesanost (el. emmentaler)
15 g smør
1 potte brøndkarse
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød og lidt tomatsalat
Pisk æggene sammen med salt og peber. Rør cremefaiche med revet ost. Smelt smørret i en mellemstor sliplet-pande. Læg halvdelen af den skyllede brøndkarse i smørret og lad det klaske sammen. Hæld æggene over og lad dem sætte sig. Når de slipper i kanten, løsnes omeletten i siderne, så det flydende i æggene fordeler sig og bliver bagt igennem. Læg så creme-osteblandingen på midterstykket, top op med resten af brøndkarsen og fold ydersiderne indover og server.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Omelet med svampe
Galette med skinke
Kartofler og cremet spinat i fad
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)