300 g mørk chokolade
50 g usaltet smør
½ dl piskefløde
1 spsk. frysetørret kaffe
1½ spsk. sirup
2 spsk. brun farin
4 spsk. irsk whisky
30 g god kakao
Smelt smør og chokolade over vandbad og kog fløden op med kaffe, sirup og farin, til sukkeret er smeltet. Rør flødeblandingen i den smeltede chokolade og pisk blandingen glat. Pisk whisky i, hæld blandingen i et fad beklædt med husholdningsfilm og stil den på køl i ca. 4 timer. Form massen til små kugler med et kuglejern eller en teske og stil dem koldt. Tril kuglerne i kakao og stil dem køligt, til de skal spises.
Konfektopskrift: Kristina Marckmann
STØB FINE HJERTER
Smarte hjerteforme til chokolade og lign. Chokoladen, isen etc. hænger ikke ved, men falder nemt ud. Formen koster 79 kr. og kan købes i shoppen... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hindbærchokolade
Tranebærbolde
Mozartkugler
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)