DDV-opskrift: Røget skinke med æblesalsa og råkost
80 g røget skinke (kan byttes ud med hamburgerryg)
30 g groft rugbrød
Salatblade
Æblesalsa
1 rødt æble
25 g rødløg
1 tsk. citronsaft
Ca. ½ tsk wasabi (japansk peberrod, findes på tube)
Hakket persille
Skær æblet i små tern og hak løget fint. Rør citronsaft og wasabi sammen og vend æbletern og hakket rødløg i marinaden sammen med hakket persille.
304 kcal/1272 kJ
- 3 g fedt, 9%
- 49 g kulhydrat, 65%
- 20 g protein, 26%
- 10 g fibre
RÅKOST MED TRANEBÆR
75 g revne gulerødder
50 g revet knoldselleri
Citronsaft
15 g tørret tranebær
Bland de revne grønsager sammen i en skål og tilsæt citronsaft. Pynt salaten med tranebær.
Anret salatblade på rugbrødet, læg skinken ovenpå og til sidst æblesalsaen. Server smørrebrødet med råkosten.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Flere opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Bagt æble og svesker med kokos og mandler
Grønsagsrösti