Opskrifter

DDV-opskrifter: Grønsager med hokkaido-tahindip

Søndag, 25. oktober 2009af Redaktion
Herlige farver på frokostretten fra De Danske Vægtkonsulenter

100 g grønsagsstave (f.eks. gulerod, agurk, bladselleri)

Hokkaido-tahindip
100 g tilberedt hokkaido (kogt el. bagt)
15 g tahin
Lidt reven økologisk citronskal
1 fed hvidløg
Lidt sambal olek (kan udelades)
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. stødt spidskommen
Citronsaft
Salt og peber

30 g ristet brød


TIP

• Dippen kan laves af tilberedt gulerod i stedet for hokkaido.
• Dippen kan også bruges som tilbehør til middagsmad.

Skær grønsager i stave. Kom tilberedt hokkaido og alle de øvrige ingredienser til dippen i en minihakker og kør det godt igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber til sidst. Spis dippen med grønsagsstavene og ristet brød.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere gode opskrifter fra DDV...
Calzone
Glaskål-kastaniesalat med feta