Dortes æblekoteletter
(4 pers.)
6-8 fadkoteletter
2 spsk. sennep
1 dl rasp
3-4 æbler
2 løg
1 bdt. persille
Smør til stegning
3 spsk. brun farin
Salt og peber
Bank koteletterne let, smør dem med sennep på begge sider og vend dem i rasp. Hak æbler, løg og persille og svits blandingen i lidt smør et par min. Brun koteletterne på begge sider og krydr med salt og peber. Læg koteletterne i et ovnfast fad, kom æbleblandingen og farin over og steg koteletterne færdige ved 200° i 35 min. Server med grøn salat og brasede kartofler.
Madopskrift: Lis Nielsen
Find flere opskrifter her...
Kylling i kål
Fyldt kalvekød med tranebær
Lammekoteletter med rødbedesalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)