(3 pers.)
15 + 45 min. i gryde
500 g svinekød, f.eks. bov
125 g bacon i tern
1 spsk. smør
4 enebær
1 kvist rosmarin
3 dl fløde 9%
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
2 dråber kulør
2 tsk. majsstivelse
Tilbehør
Kartoffelmos og dampede karotter
Skær svinekødet i tern og brun baconternene i smørret. Tilsæt svinekødet og lad det brune med i et par min. Knus eller hak enebær og rosmarin og kom det ned til kødet. Tilsæt fløde, salt og peber og lad retten småsimre under låg i 45 min. Jævn retten med majsstivelsen rørt ud i lidt vand, tilsæt kulør og server med mos og dampede karotter.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Italiensk pølsegryde
Vinterragout
Oksetykkam i gryde med grønt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)