(3-4 pers.)
1 løg
2 fed hvidløg
10 g smør
400 g gode, krydrede pølser
600 g kogte kartofler
1 tsk. dijonsennep
6-7 semidried tomater
3 dl hønsebouillon
Frisksnittet basilikum
Tilbehør
Pesto
Pil løg og hvidløg og skær dem i skiver. Svits dem 3-4 min. i smør og sennep i en gryde ved svag varme. Skær pølserne i grove stykker, kartofler i skiver og tomaterne i strimler. Læg pølser, kartofler og halvdelen af tomaterne i gryden og hæld bouillon ved. Kog det 2-3 min. uden låg. Drys resten af tomaterne og basilikum over retten og server med pesto.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Pølser i karrykål med æbler
Bagt vintermos med chorizo
Pølse i godt selskab
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)