Fiskefad med grønkål
(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen
450 g fiskefilet (f.eks. torsk el. sej)
400 g grønkål
2 peberfrugter
2 porrer
2 dl fløde 9%
1 dl mælk
2 spsk. grov sennep
1 tsk. sennepspulver
2 tsk. salt
1 tsk. peber
Skær fiskefileten i 1 cm store tern, kog grønkålen i letsaltet vand i 8 min. og lad den dryppe godt af. Skær peberfrugterne i tern og porrerne i ringe og læg dem i bunden af et ovnfast fad. Rør fløde, mælk, sennep, sennepspulver, salt og peber sammen, hak grønkålen fint og bland den i. Fordel fisken over grønsagerne og hæld grønkålsblandingen over. Stil fadet i en 200° varm ovn i 25 min. og server med kogte ris.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mere med fisk...
Dampet fisk med spinat og peberrodssovs
Søtunge med muslinge beurre-blanc
Havkat med rød grapefrugt og agurk