Opskrifter
Frisk ravioli pasta med tigerrejer og limesovs
Onsdag, 28. juli 2010Opdateret 26. februaraf Kristina Marckmann
Pasta og rejer går gerne hånd i hånd, og med denne opskrift på risk raviloi med fyld af ricotta i en limesovs med tigerrejer, er du sikret ren velsmag.

15 min
2 personer
Ravioli med tigerrejer og limesovs
250 g ravioli med ricottaost
300 g tigerrejer
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. olivenolie
150 g sukkerærter
150 g courgetter i tern
1½ dl fiskebouillon
1 spsk. hvedemel
1 æggeblomme
Saften af ½ lime
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningerne på pakken og svits rejerne sammen med hvidløg i olien.
- Skær sukkerærterne i mindre stykker og vend dem sammen med rejerne og courgetterne.
- Bland bouillon, mel, æggeblommer og limesaft i en gryde og lad det koge igennem under omrøring.
- Smag sovsen til med salt og peber og vend pastaen i sammen med rejerne.
- Server med et godt stykke brød.

Hovedretter
Stegte nudler med tigerrejer

Hovedretter
Krydret one-pot-pasta med svampe