Stegte nudler med tigerrejer
(2 pers.)
20 min.
150 g ægnudler
150 g rå tigerrejer
1 bdt. forårsløg
1 fed hvidløg
1½ spsk. olie
300 g wokblanding
2 æg
1 knsp. peber
1 spsk. soja
Korianderblade
Kog nudlerne i letsaltet vand i 3 min. og lad dem dryppe af i en sigte. Pil skallen af rejerne og fjern den sorte streng langs ryggen. Snit forårsløgene i ringe og hak hvidløget. Varm olien op og svits først rejer og herefter grønsagerne et par min. Tag rejer og grønsager op og rist nudlerne let. Pisk æggene sammen og vend dem i, til det stivner. Vend grønsager og rejer i og smag til med peber og soja. Server nudlerne drysset med friske korianderblade.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Stegte nudler med skinke og rejer
Oksekød med broccoli og nudler
Tun i fad med nudler