Fyldig suppe med laks og rejer
(2 pers.)
25 min.
1 gul peberfrugt
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 tsk. paprika
100 g gulerødder
100 g kartofler
1 spsk. tomatpure
7 dl grønsagsbouillon
Salt og peber
300 g laksefilet i tern
100 g rejer i lage
Hak peberfrugt, løg og hvidløg og svits dem i olien sammen med paprikaen. Skær kartofler og gulerødder i tern og tilsæt dem sammen med tomatpure og grønsagsbouillon. Lad grønsagerne småkoge under låg i 15 min. Blend suppen og smag til med salt og peber. Tilsæt lakseternene og lad dem koge med i 4-5 min. Tilsæt rejerne og server suppen med brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Flere lækre supper...
Minestronesuppe
Grønkålssuppe
Løgsuppe med ostebrød