Glaseret skinkesnitsel med spinatsalat
(4 pers.)
25 min.
3 spsk. hoisinsovs (kan bla. købes i COOP)
1 spsk. lys vineddike
1 spsk. sukker
1 spsk. soja
1 cm fintrevet, frisk ingefær
Salt og peber
4 skinkesnitsler
300 g frisk spinat
200 g spidskål
1 skalotteløg i tynde skiver
1 citron
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler
Bland hoisinsovs med eddike, sukker, soja, ingefær, salt og peber. Smør det på schnitzlerne og læg dem på rist i ovnen over en bradepande. Grillsteg 10 min., til marinaden er glaseret, og kødet stegt.
Snit imens spinat og spidskål helt fint og vend det med citronsaft, salt og løg i tynde skiver. Lige inden servering vendes med olie, og det serveres med kogte kartofler.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sprængt kalvetunge med stuvede grønærter
Frikadeller med stuvet spidskål
Koteletter med spidskålssalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)