Koteletter med spidskålssalat
(3 pers.)
Tid: 20 min.
3 svinekoteletter
Salt og peber
4 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 tsk. fennikelfrø
6 salvieblade
1 spsk. honning
1 spidskål
2 dl syrnet fløde
2 spsk. mintgelé
150 g jordbær i skiver
2 spsk. friske mynteblade
Krydr koteletterne med salt og peber og knus hvidløgene.
Brun koteletter og hvidløg i olien og dæmp varmen. Tilsæt fennikelfrø, salvieblade og honning og lad dem stege færdig.
Snit spidskålen fint og pisk fløde og mintgelé sammen. Vend kålen i dressingen sammen med jordbær og server med et drys af hakkede mynteblade.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv flere lækre retter...
Svinekotelet med
cashewnødder
Frikadeller med
stuvet spidskål
Prøv en god ret:
Gris stroganoff
Revelsben med
rabarberglace
Koteletter med
rødløgskompot
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)